PLERUDIN® Termékcsalád
A szép és egészséges lábakért

Elég a visszerekből, seprű-erekből, gyulladásokból, fájós, elnehezült lábakból. Legyenek rugalmasak újra az ereink, javítsuk a vérkeringésünket! Külsőleg és belsőleg egyszerre segíthetünk, hogy fenntartsuk ereink egészségét. Részesüljön a talp és sarok is megfelelő gondoskodásban, ápolásban!


KOBRALGIN® Termékcsalád
Az egészséges ízületekért!

Ha gyakori mozgásszervi fájdalmak kínozzák, beállt a nyaka, dereka, túlterhelte magát, ropognak az ízületei, van segítsége, amivel meg tudja védeni izmai, ízületei egészségét. Ezek a termékek segítenek a gyors regenerálódásban is.


DERMIPSOR® Termékcsalád
Szép egészséges haj, bőr

Ez a termékcsalád ajánlott erős korpa, fejviszketés, hámlások, vörös fejfoltok ellen, valamint a hajhullás megállítására, a haj szerkezetének javítására, a haj újranövekedésének serkentésére, a pszoriázisos bőr és fejbőr ápolására, tisztítására, a bőr megfiatalítására, a köröm erősítésére.


CROTALGIN® Termékcsalád
A reuma és az ízületek ápolására, kezelésére

Már kialakult, régóta meglevő, mozgásszervi és reumatikus fájdalmak, ízületi gyulladások, porckopások, túlterhelt ízületek esetén ajánlott, többféle természetes hatóanyagot tartalmazó készítmények.|


Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.
A kockázatokról és a mellékhatásokról kérjük olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.