PLERUDIN® Termékcsalád
A szép és egészséges lábakért

A PLERUDIN® és a PLERUDIN®FORTE visszérkrémek a gyulladt visszerek (visszeres csomók, gyulladásos vénatágulatok, a beteg területen megjelent kékes-lilás elszíneződések, vizenyős duzzanatok, seprű-erek) kezelésére, megszüntetésére ajánlott külsőleg alkalmazott gyógyhatású készítmények, amely eredeti orvosi pióca hatóanyag kivonata mellett körömvirág kivonatot is tartalmaznak. Mindkét krémben ugyanazon hatóanyagok találhatók, de a PLERUDIN®FORTE visszérkrém két és félszer több hatóanyagot tartalmaz.

A PLERUDIN®FORTE visszérkrém, ezért régebb óta meglevő, erősebb, illetve súlyosabb állapotú visszerek kezelésére is alkalmas.

 

PLERUDIN®tabletta hatóanyagai hozzájárulnak a vérkeringésben fontos érhálózat egészségének felépítéséhez és fenntartásához. Fontos szerepet játszanak az erek falának rugalmasságának, épségének megőrzésében és regenerálódásában. Segítenek megóvni, megvédeni a megterhelt erek egészségét.

Két kiszerelésben kapható: 40 darabos és 100 darabos dobozban.

 

Együtt alkalmazva a PLERUDIN®tablettát és a krémet, kombinált hatásuk egymást erősíti és felgyorsítja az érproblémák esetlegesen elhúzódó regenerációját.

 

PLERUDIN®sarokbalzsam rendszeres használatával megelőzhető a bőr kiszáradása, a fájó berepedések kialakulása. Összetevői kiváló hatást fejtenek ki a bőrkeményedések puhítására, a repedezett talp és sarok bőrének ápolására.

 A karbamid és a lanolin biztosítja a bőrpuhító hatást, ezáltal megakadályozza a sarok, illetve a talp bőrének berepedését.

A vitaminok (A-vitamin és panthenol) és a körömvirág kivonat elősegítik a hámsejtek regenerációját, a bőr szarusodási problémáinak megszüntetését, gyorsítják a bőr természetes állapotának visszaállítását.

 

Még több érdekességet megtudhat ha ellátogat blogunkra: TERMÉSZET ÉS TUDOMÁNY BLOG.

 
|


Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.
A kockázatokról és a mellékhatásokról kérjük olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.