PLERUDIN® sarokbalzsam
Száraz, repedezett talp- és sarokbőr ápolására

A népszerű PLERUDIN® termékcsalád legújabb tagja a PLERUDIN® sarokbalzsam.

A mozgás, a járás mindennapi életünk szerves része, az egészségünk megőrzésének egyik legfontosabb eszköze. Azonban sok ember életét keseríti meg, ha a talpán vagy sarkán a bőr kiszárad, és a járás okozta mechanikai hatások következtében fájdalmas berepedezések alakulnak ki. Ezek a tünetek azonban könnyen kezelhetők, a láb, ezen belül elsősorban a talp és sarok bőrének rendszeres ápolásával. A láb rendszeres tisztítása és elsősorban a talp, illetve a sarok a megvastagodott szarurétegének eltávolítása mellett rendkívül fontos a bőr puhítása, hidratálása, tápanyagokkal történő ellátása.

 

Összetevői kiváló hatást fejtenek ki a bőrkeményedések puhítására, a repedezett talp és sarok bőrének ápolására.

A PLERUDIN®sarokbalzsam összetevői közül a karbamid és a lanolin biztosítja a bőrpuhító hatást, ezáltal megakadályozza a sarok, illetve a talp bőrének berepedését. A vitaminok (A-vitamin és panthenol) és a körömvirág kivonat elősegítik a hámsejtek regenerációját, a bőr szarusodási problémáinak megszüntetését, gyorsítják a bőr természetes állapotának visszaállítását. Az optimális összetételű alapkrém pedig gondoskodik a bőr hidratálásáról, megakadályozza annak kiszáradását.

A készítmény hatékonyan alkalmazható a test más részein található hámló, érdes bőrfelületek - pl. könyök, térd – ápolására is.

Kapható, illetve megrendelhető: az összes patikában, bioboltban, gyógynövény szaküzletben.

Info vonal: 0036-20/45-45-142

További információkért forduljon szakemberünkhöz az info@invitro.hu e-mail címen!

Csomagolás: 50 ml

Nyilvántartási szám: 3281/2009. OÉTI

Tudjon meg többet a talpbőr problémáiról: TERMÉSZET ÉS TUDOMÁNY BLOG oldalon.

 


Ajánlott fogyasztói ár: 950, - Ft|