DERMIPSOR® sampon
A korpás, pszoriázisos fejbőr szakértője

Ez a sampon egy igazi nagyágyú a fejbőr problémák ellen. Valódi öt az egyben megoldást kínál.
A fejbőr kiszárítása nélkül, optimálisan tisztítja le a korpát és a hámlásokat. Természetes hatóanyagokat juttat a fejbőrbe.
Hatóanyagai a tíznövényes gyógynövény kivonat, vitaminok, tengeri só, kakaóvaj és a természetes növényi illóolajok rendkívül hatékony módon veszik fel a harcot az erős korpás és a pszoriázis ellen.

Kondicionál és ápoló bevonatot képez, továbbá jelentősen csökkenti a viszkető érzést is. A problémák visszatérése esetén is újra hatásosan alkalmazható.

A sampon hatékonyságát seborrheás (korpás) és közepesen súlyos pszoriázisos betegeken a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Bőrklinikáján elvégzett klinikai kipróbálás eredménye bizonyította.(PSO-I/C  TUKEB eng sz:28/2001)

2002 évben befejeződtek a sampon klinikai vizsgálatai a SOTE Bőrgyógyászati Klinikáján. Az egyetemi tudományos tanács által jóváhagyott protokoll szerint elvégzett szignifikáns vizsgálatok legfontosabb eredménye, hogy a résztvevők 86%-ka tapasztalt javulást az 5 hetes kezelési periódus alatt. Ez különösen jó eredmény egy ként, szteroidot és kátrányt mellőző terméktől!


A készítmény pH‑értéke: 5,5

Info vonal: 0036-20/45-45-142

További információkért forduljon szakemberünkhöz az info@invitro.hu e-mail címen.

Csomagolás: 100 ml

OÉTI szám: 2618/2005

Kapható, illetve megrendelhető: az összes patikában, bioboltban, gyógynövény-
szaküzletben és Rossmann   drogériában.


Tudjon meg többet a szeborreáról: TERMÉSZET ÉS TUDOMÁNY BLOG oldalon.


Elindult új weboldalunk, a pszoriazis.hu
melyen még több kérdésre kaphat választ a pszoriázissal kapcsolatban.


 


Ajánlott fogyasztói ár: 3.200, - Ft|