Alapvető információk:

A Megrendelő megrendelését egészen a leadásig módosíthatja a kosárban. Vásárolni csak regisztrált megrendelő tud. A rendelés leadása után beérkezik hozzánk megrendelése, melyet 3-5 napon belül a GLS futárszolgálat szállít az Ön által megadott szállítási címre. Rendelése leadásával egy automatikus visszaigazoló e-mailt kell, hogy kapjon e-mail címére. Amennyiben ez az e-mail nem érkezik meg Önhöz, vagy valaki az Ön nevében vásárolt és Ön nem is tudott róla, kérem lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal az info@invitro.hu e-mail címen vagy a 0036-20-45-45-142-es telefonszámon.

Árak:

Áraink csak belföldi szállításra érvényesek!

Áraink magyar Forintban értendők és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁT.

0-5000 Ft közötti vásárlás esetén a szállítási díj: 1.299,- Ft

5000-10000 Ft közötti vásárlás esetén a szállítási díj: 799,- Ft

10000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES!

Amennyiben Ön akciós csomagot vásárol, abban az esetben a szállítási költség be van építve az árba, tehát lehet, hogy az akciós csomag nem éri el a 10000 Ft-os értékhatárt, akkor is INGYENESEN szállítjuk ki Önnek!

Szállítási feltételek:

Az árú átvétele személyesen történik és ekkor kell kifizetnie az összeget a szállítással megbízott futárnak. Az átvételről a Megrendelő kap egy átvételi elismervényt, amely igazolja, hogy azt már kifizette.

Abban az esetben ha sérülten, hibásan kapja meg az adott árút, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@invitro.hu e-mail címen vagy a 0036-20-45-45-142-es telefonszámon!

A megrendelt árú 3-5 napon belül kerül kiszállításra. Amennyiben ezen idő alatt nem érkezik meg a rendelés, kérjük lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal!

A GLS kétszer kísérli meg a kézbesítést.

Amennyiben a kézbesítés mindkét alkalommal sikertelen, úgy a GLS a feladónak visszaszállítja a rendelt terméket. 

2017. március 1-től már bankkártyával is lehet fizetni a GLS futárnál!