XX. Jubileumi Országos Gyógyszerész Kongresszus
2010.10.7. - 10.

Az Idei Országos Gyógyszerész Kongresszuson részt vett az IN VITRO Kft. Sikeresen frissítettük fel meglévő kapcsolatainkat és építettünk újakat. A standunk neves iparművész tervezését, keze munkáját hordozta magán.

KOVITOX Gyúrópont a SPAR maratonon
2010.09.26

Idén is megrendezésre kerül a Városligetben a Spar Maraton, melyen az IN VITRO Kft. is részt vesz. A rendezvényen a futóké a főszerep, akik a KOVITOX Gyúróponton bemelegítő, illetve levezető masszázzsal védhetik izmaikat.

ÚJ termék! CROTALGIN kapszula
2010.08.03.

Új termékkel bővült a CROTALGIN® termékcsalád.CROTALGIN® kapszula étrendkiegészítő, Zöldkagyló és kurkuma kivonatokkal. A mozgás- szervi elváltozások kialakulásának megelőzésére, tüneteinek csökken- tésére.


Ingyen lábmasszázs a 25.T-Home Vivicitta városvédő futáson
2010.04.02.

Mi lenne méltóbb üdvözlése ennek a csodálatos évszaknak, mint egy egészséges sportos nap a szabadban? A sportos napot pedig le lehet zárni egy kiadós és ingyenes lábmasszázzsal az IN VITRO Kft. sátrában.

ÚJ termék a PLERUDIN® sarokbalzsam


A méltán közismert PLERUDIN® termékcsalád a mai napon kibővült a PLERUDIN® sarokbalzsammal, a száraz, repedezett talp és sarokbőr ápolására szolgáló természetes hatóanyag tartalmú készítménnyel.

Bevezető áron csak 599,- Ft.

IN VITRO hírlevél nyereményjátékok eredményei


E-mail nyereményjátékunk nyertesei akik 5000Ft-os, 3000Ft-os, 2000Ft-os ajándék csomagokat sorsoltuk ki. A nyertesek névsorért klikk a TOVÁBB gombra.

FERROCOMP® FORTE vashiány pótlására
2010.02.11

A vaspótló terápia biztosítja az optimális vasbevitelt menstruáció, műtét, sérülés okozta vérvesztés, diéta vagy egyéb hiányos táplálkozás esetén.FTC női NBI-es csapata is a KOVITOX® izomlazító krémet használja
2010.02.01.

A csapat sikeres teljesítményéhez hozzájárul a KOVITOX® izomlazító krém.


A DERMIPSOR® sampon megújult külsőleg
2010.01.05

A pszoriázis tüneteit hatékonyan kezelő DERMIPSOR® krémsampon az innováció jegyében új külsőt és nevet kapott. Mostantól DERMIPSOR® samponnak hívják.