Büszkék vagyunk a KOVITOX® krémünkre!
2017. nyár

Pár nappal ezelőtt kaptunk egy nagyon kedves e-mailt, egy kétségbeesett hölgytől, aki nagyon régóta küzdött izomfájdalommal, és semmivel nem tudta fájdalmát csillapítni.

Nos, a mi KOVITOX krémünk segített neki. Íme a történet:

" Tisztelt Cég!

Szeretnék köszönetet mondani a Kovitox termékükért, melyet pár hete ajánlott az egyik bevásárlóközpont patikájában egy kedves gyógyszerész hölgy.

Közel húsz éve sajnos az izmaim begörcsölnek a lábaimban, az utóbbi években elsősorban a comb hátsó izmaim, mely a hajnali órákban olyan fájdalommal jár, hogy ájulás érzettel társul. Mindez 5-10 percig tartó fájdalom, mely óráknak tűnik.

Sajnos gerinc sérvem lett a tél folyamán és a júniusi kórházi kezelés során a gerincembe adott injekció ezt az izom görcsöt ismét előhozta pár hete, sőt erőteljesen felfokozta.

Az eddig használt krémek mostanra már semmi eredményt nem hoztak erre a problémára, ( több tíz ezret költöttem az elmúlt hetekben mindenféle reklámban hirdetett krémekre, eredménytelenül) másrészt a családom a munkájuk miatt elutaztak és magamra maradtam. Teljes stresszben voltam, mi lesz velem egyedül, ha ismét arra ébredek, hogy begörcsöltem és segítség nélkül vagyok egyedül.

A gyógyszerész hölgy ajánlása tökéletes volt és azonnal jobb érzetet adott a fájó izmaimra ( feltehetőleg a szteroid kezeléstől begyulladtak az izmaim) tehát biztonságot adott a krém, melyet 24 órában magammal hordok és folyamatosan használok.

Egy nagyobb kivizsgálás előtt állok ezen problémámból adódóan, de addig is amíg kiderítik mi okozza ezeket a görcsöket, az izom fájdalmaimra teljes megnyugvással használom terméküket és most a Kobralgin krémet is megvásároltam kíváncsiságból.

Számomra nyugalmas éjszakát és fájdalom mentesebb perceket ad a termékük, ezt a vásárlói visszajelzést szerettem volna megosztani Önökkel.

Remélem a termékeik sokáig kaphatóak lesznek!

Sok sikert kívánok munkájukban és jó egészséget!

Üdvözlettel:

V. Ágnes"

Ezúton is szeretnénk megköszönni kedves vásárlónknak, hogy vette a fáradtságot és megírta nekünk tapasztalait!

Reméljük, hogy a jövőben sok embernek segíthetünk és sok ilyen levelet kapunk még!