ANTIVAKARIN® krém
Elég volt a vakaródzásból!

Ez a krém kitűnően alkalmazható bármilyen fájdalmas viszketés, csípés, allergia (szúnyog, medúza, stb.), vakarózás csillapítására, megszüntetésére. Főleg gyermekek esetén ajánlott, nyári szabadtéri programokhoz, utazáshoz.


ATOPIDERM® krém
Különösen érzékeny, ekcémás bőrfelület ápolására

Természetes hatóanyagai különlegesen érzékeny, száraz, viszkető, ekcémás bőr problémáira kínálnak optimális megoldást. A gyógynövény kivonatokat és vitaminokat tartalmazó ATOPI-COMPLEX-DUO hatóanyag gondoskodik a száraz bőr lipid utánpótlásáról és ápolja az érzékeny, ekcémás bőrfelületet.


DERMIPSOR® krém
A hámlásos, pszoriázisos bőrproblémák szakértője

Elsősorban a különösen érzékeny, gyakran hámló és/vagy viszkető, pszoriázisos bőrfelület ápolására ajánlott. Speciális hatóanyagai: DERMIPSOR®-COMPLEX-CARE, tengeri sókeverék és vitaminok.


DERMIPSOR® sampon
A korpás, pszoriázisos fejbőr szakértője

Különösen ajánlott korpa, fejviszketés, vörös fejfoltok esetén, valamint pszoriázisos, szeborreás és érzékeny fejbőr ápolására. Klinikailag tesztelt készítmény.


PLERICO® FORTE körömvirág krém Q10 koenzimmel
Tradicionális gyógynövénykészítmény a bőr ápolására

Hámképzést serkentő és gyulladáscsökkentő hatóanyagai elősegítik a bőr regenerációját, hidratálását. Az antioxidáns hatású Q10 segít a ráncok eltüntetésében, lassítja a bőr öregedését, gondoskodik a bőr vitalitásáról.|


Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.
A kockázatokról és a mellékhatásokról kérjük olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.